La visita

Tallers familiars

Presentació de la visita

Taller de prehistòria a les Coves de l'Espluga - Descobreix l'art rupestre

Taller on a través de diferents activitats com, per exemple, muntar una cabana, conèixer i manipular eines de la prehistòria o fer una pintura rupestre o un gravat, els participants s’endinsaran en el món de la prehistòria. Cada participant es podrà endur una llosa petita de pedra amb la seva creació d’art rupestre.

Taller d'excavació a les Coves de l'Espluga - Aprèn arqueologia

Els participants aprendran les tasques que fan els arqueòlegs i les eines que utilitzen, a través d’una excavació simulada situada a l’interior de la cabana gran de les Coves, on trobaran restes, les classificaran i dataran.

Horaris

Els tallers es programen durant els ponts, dies festius i períodes de vacances a les 12.30h.

Propers tallers 2024: 

Taller de Prehistòria a les 12.30h:

23 de juny

4, 15 i 25 d’agost

22 de setembre

Taller d’excavació a les 12.30h:

28 de juliol

11 i 18 d’agost

Abans de la compra dels cupons de tallers és necessari contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí (Telèfon: 977 871 220 o per Correu: ) per tal de fer la reserva de les places, una vegada confirmada la inscripció ja podreu fer la compra on-line.

Els tallers tenen una durada d’1.30h aproximadament.

Si sou un grup de famílies i voleu organitzar un nou taller, escolliu la data i l’hora i feu la reserva amb antelació a l’Oficina de Turisme. Caldrà pagar el preu íntegre de 12 participants com a mínim.

Punt de trobada:

Caldrà ser-hi 15 minuts abans de l’inici del taller.

Tallers de les Coves: Recepció de les Coves de l’Espluga (Av. Catalunya, s/n) de l’Espluga de Francolí.

Tarifes

Entrada

6.00€ per persona

Totes les activitats estan pensades per famílies i als tallers hi participaran tant els adults com els infants. Els tallers tenen un cost de 6.00€ per persona i una durada d’1.30h i l’aforament serà limitat.
Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de l’Espluga al 977 871 220 o bé

Reserves

Condicions

  • El cupó serà vàlid fins al 31/12 de l’any en curs de la compra.
  • Els tallers són per a tota la família, per tant hi participaran tant grans com petits i el preu serà el mateix per a tots/es.
  • Política de cancel·lació: sense cost comunicant-ho 24 hores abans de començar el taller (Telèfon: 977 871 220 Correu: ).